Kan va felplacerat, men fick ett tips av en kompis

och det va att istället för o skrapa rutorna när det behövs, så brukar han ta en 2liters petflaska med varmvatten och helt enkelt hälla på så det smälter bort.... det känns inte helt bra faktiskt....och ska man inte så långt så lär väl torkare osv frysa fast fullständigt? ja ursäkta om detta placerades i fel forum avd



Svar på inlägget: Kan va felplacerat, men fick ett tips av en kompis



låter som det finns risk gör sprickor om man gör så. kan tänka mig att det kan bli is på många konstiga ställen efter ett par omgångar med vatten.


yes och så säger sidorutorna pang om man häller på varmvatten när det är minusgrader


tänkte väl att det va en dum grej, hehe


Det finns däremot en spray från Turtle Wax som heter De-Icer, den fungerar smidigt, bara spraya och vänta ett litet tag, sedan lossnar isen enkelt. Liknande spray finns även på Biltema samt andra märken hos tillbehörsfirmor. http://www.biltema.se/sv/Bilvard/Spolar . cer-36593/


har märkt att vanlig konsentrerad spolarvätska funkar skapligt om det är tunn is och inte allt för kallt brukar ta med mig en pump flaska ut på jobbet med de i å spruta på. ger dock en smörja av isen men den brukar torkarna ta bort:-)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka