Ta bort lim i från lack

Har råkat ut för sabotera på en av minan bilar där någon hällt lim i låset på bilen,, jag såg det inte för en i dag när jag börja göra den klar för flytt till ett annat garage där jag hyr själv och sliper och dela med folk som inte förstår sig på skillnaden dit och mitt Till saken låste kunden jag få och fungera efter lite strul dock hade det runnit lim ner från låste så jag har en ringning med lim över hela dörren har inte en aningen om vad det är för typ av lim något råd hur jag kan få bort det ??



Svar på inlägget: Ta bort lim i från lack



Testa att värma lite, inte så det skadar lacken men så att limmet ändå mjuknar, sedan ska det väl bara vara att skrapa bort skiten med något som inte skadar lacken... Annars kan du ju ta den till en lack-firma, dom hjälper dig säkert och tror knappast att dom tar något betalt för ett sådant litet problem


åker nog till lack firma om det inte är någon som jobbar med sådant här och kan gem mig ett råd här


Ta diesel på en svamp å gnugga, sen låter du stå ett tag, sköljer av, och testar gnugga med händerna, så fick jag bort limmet jag hade på bilen (kvar från emblem dock, så annorlunda lim)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka