Slippa stenskott?

Haft min civic ca 2 månader nu, och har märkt av lite stenskott på bilen. Börjar bli riktigt trött på att jag knappt kan rulla ut en sväng utan att hitta nått nytt. 3 tydliga stenskott i framrutan och motorhuven längst fram är helt plottrig. Känns riktigt drygt. Nu undrar jag om ni har koll på vad det skulle kosta mig att åtgärda plottret fram på motorhuven (lacka?), och om det finns nått skydd man kan lägga på för att slippa få dit nytt plotter? Jag har hört att försäkringsbolaget folksam låter en fixa sina stenskott gratis utan anmärkning och självrisk, nån som vet mer om det? Jag har c.a 500m grusväg ut till asfalten så det kommer garanterat dyka upp nytt Tack på förhand!



Svar på inlägget: Slippa stenskott?



Du kan skydda huven sen med transparant vinyl som en del runtomkring säljer


Tack för snabbt svar! Kollade din sida. Skulle du uppskattningsvis kunna beräkna ut hur mycket vinyl jag skulle behöva på min motorhuv? (tänkte på den 3x1.52). Blir det inte märken på vinylen? Samtidigt som jag vill skydda så vill jag att det ska se bra ut.


Du behöver knappt två meter och då får du lite extra över till inredningsdetaljer.


Förlåt glömde skriva att jo det kan bli märken i vinylen, men det är sällan det slår igenom vinylen och då skyddar du lacken under.


Okej det låter bra Tror nog det skulle kunna se häftigt ut med kolfiber vinyl över motorhyven. Smälter nog ihop rätt bra med lacken på bilen dessutom! Ska se över mina alternativ och sedan får vi se om de blir en beställning Tack!


Det kan jag absolut hålla med om Du är så välkommen så.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka