Ett par frågor gällande Ditec!

Hej! Har en fråga gällande vad en ditec rekond in och utvändigt kostar samt om det är värt pengarna?



Svar på inlägget: Ett par frågor gällande Ditec!



ring dom och fråga ? försök själv innan


Beror ju lite på om det är en sunkig Volvo 740 eller en nästan ny Volvo v40. Går inte svara på här. Ring.


http://lmgtfy.com/?q=ditec+Rekonditionering+pris# 7e länken ner! Så svårt var det inte


Tack för de tips jag fått tycker dock att garaget har blivit rätt så sunkigt på senare tid för kunde man ställa sådana här frågor och få svar och med tanke på efterbliven så ser du rätt så efterbliven ut själv Havretigern


Jag svarar som tidigare nämnt, ring och fråga. Om det är värt arbetet kontra pengarna det kostar, det kan bara du själv avgöra. Folk ställer nog mer krav på forumet, när någon frågar vilken blinkerslampa det skall vara i en volvo 740 brukar jag inte svara, även fast jag vet, just för att nivån är så låg. Plockar man ut den gamla på macken och tar med den in så får du rätt. Likaså med kostnaden för en Ditecbehandling, ringer man och frågar så får man veta direkt utan krångel. Garaget är inte 118100, just sayin.


medlem en hel vecka wow.o snacka om gamla tider får inte ihop det


Du fortsätter med dina försök att få andra att göra jobbet åt dig. Be mamma ringa om du inte vågar själv. Gillar sånna som kräver av andra utan att levera ett uns själv.


Prova att behandla andra såsom du vill bli behandlad själv, och återkom.


Och för dom 5K de kostar så gör du de nästan för samma peng själv (Första gången) med inköp av maskin, och då kan du dessutom polera hejvilt vareviga dagjävel om du känner för de:)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka