Medel som tar bort tjära?

Behöver bra medel som tar bort (mycket) tjära, förslag?



Svar på inlägget: Medel som tar bort tjära?



Prick bort är mycket bra. Billigt och finns att köpa på vanlig bensin mack typ preem elr statoil.


mekonomens avfettningsmedel är mkt bra


Petroleumbaserad avfettning/kallavfettning.


Herobiol Extra eller K7000 tar bort allt


http://www.autosmart.se/Avfettning-Rengoring/Power Autosmarts "power" tjärlösare, mycket effektiv och mekonomen i norrköping säljer det bland annat.


http://shop.bollnasbilvard.se/autoglym- . p-271.aspx. Suveränt medel!


cupran e helt grymt


Många tips har du fått, och här kommer ett till: Fick testa Sonax Tjärborttagare förra veckan, funkade hur bra som helst! Spruta på, låt ligga 1-2 minuter, torka av med trasa. Inget gnuggande och inga rester.


varför krångla till det...när jag tjärade min merca under så tog jag köpte jag lite bensin och tvätta med, blev kliniskt rent det var helt underbart och använda. Billigt och bra





Finns nått som kallas kristallolja som används inom tillverkningsindustrin. Använder detta för att tvätta av motordelar och underredsmassa bland annat, fungerar mycket bra till att tvätta bort tjära från bilen också.


Vart köper du Kristalolja ? Det är totalt livsfarligt trodde det var förbjudet faktiskt.


Pingens Degreaser PRO fungerar mycket bra, testade det idag för första gången, riktigt nöjd.


Snowcleans asfaltrent är sjukt bra!!!


Inget slår Lacknafta!


http://reservdelsgurun.se/bilvard/avfet . ttning-5l/ Rekommenderar denna


finns inte kvar men finns ett motsvarande som heter rexol p


Nja, så farligt är det inte.. Gummipackningarna i en diskmaskin som skulle fungera som smådelstvätt gillade inte det, annars är det nog inte så farligt. Går att köpa på välsorterade oljedepåer.


prickbort eller autosmarts power brukar jag använda


Avfettat min V50 efter vintern utan att få bort det där "sträva".Tog Lacknafta på en trasa och,vips så löstes allt upp!Helt suveränt.Bara att vaxa efteråt o lacken blev ren och len som ny! Anv det även på plastdetaljer med lika bra resultat.Bensin kan ge en Grå och tråkig yta efteråt och är väl lite för tufft,men lacknaftan gör inte det. Rekommenderas!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka