Polering/Vaxning av Röd Volvo 740 , vad funkar bäst?

Det är så att jag har en röd volvo 740 -89 som jag vill polera upp lite, då det finns en djungel av olika produkter så blir man rätt förvirrad som oerfaren. Har iaf tänkt införskaffa mig en dubbeltrissig polermaskin från Biltema (art. 170882) Den verkar ha fått bra betyg av många, dessutom är chansen mycket mindre att man råkar köra på för hårt jämfört med en singel. Bilen är full av tvättrepor, mestadels på huven dock, inget grövre slag vad jag har hittat. Har även några vita prickar på huven, går dessa att polera bort? Någon som har erfarenhet med röda bilar när det gäller olika produkter? Har hört att vissa funkar bättre än andra på olika typer av lack/färg.



Svar på inlägget: Polering/Vaxning av Röd Volvo 740 , vad funkar bäst?



Jag använder Meguairs som jag vet många andra här oxå gör. Jag kan inte bli annat än nöjd efter att ha använt deras produkter.


Jag har också använt Meguiars prylar men endast vid handpolering då jag inte skaffat maskin än men jag är mycket nöjd med alla deras saker!


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=271694



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka