Produkt tips på rekond av bilen

Hej, tänkte jag skulle köpa på mig lite medel för att göra bilen vårfin, kom gärna med tips och gärna länk till produkter som passar sig bäst till följande: *ett bra Wax *Klädsel rengöring (skinn) *Göra rent rutor (Går det att polera till en vindruta så man blir av med de minsta stenskotten och reporna?) *Något bra medel till att tvätta golvmattorna (Tyg) *något annat medel för övriga ändamål som skulle kunna sitta som handen i hansken. Tack på förhand



Svar på inlägget: Produkt tips på rekond av bilen



jag kan bara rekommendera sonax produkter! de har fan allt o det fungerar.


Har kikat runt lite och som schampo funderar jag på meguiars ultimate wash and wax och som lackförsegling är jag inne på fireglaze, någon som har erfarenhet av dessa? Sedan skulle jag vilja ha ett medel till inredningen, svart skinn bla. Några tips?


Meguairs och sonax är båda bra produkter, jag använder Meguairs och är helnöjd! Vid repor använd Meguairs ultimate compound


*Fireglaze, blir riktigt blank och hal yta! Dock har jag ingen erfarenhet av hur länge det håller! *Cargloss Clean All tillsammans med en mirakelsvamp, för att behandla skinnet så föredrar jag leathermaster *Glassbrite. Har ej provat men finns glasrubbing http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=692 *Cargloss Clean All *Menzernas poleringsmedel, mest allround är Powerfinish *Concept vista Jag tycker det funkar bra iallafall, och till en relativt bra peng.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka