Turtle rainrepellant vs sonax aquapel

tjosvejs! är ett big fan av turtles rain-repellant då de går så jäfla mycke bättre sikt vid regn å mindre skador på rutorna från torkarbladen. Sist jag handlade fick jag dock bara tag i sonax aquapel som tydligen binder kemiskt med glaset å ska hålla upp till 6 gånger längre än motsvarande produkter. Är de nån som har testat detta å VET att de sitter längre på rutorna ? tyckte de i övrigt var svindyrt jämnfört med turtle rain repellant. Nån som provat ?



Svar på inlägget: Turtle rainrepellant vs sonax aquapel



Aquapel det som brukar rekommenderas för optimal hållbarhet. En klockren produkt är det iallafall!


okaj ! jag har inte sett än hur länge de sitter men kändes dyrt med så liten flaska som bara räckte te framrutan sitter de typ 5-6 månader så fine då går de ju bra. men sitter de inte längre så räcker ju en flaska turtle till bilen många gånger å kostar ju mindre.


Kör aquapel på min, inne på månad 2 och funkar klockrent än


kör du dagligen med bilen osv ?? 2 mån tycker jag är klart bättre än turtles i alal fall


Yes används dagligen och står ute


okej, ja de får ju ses som helt klart godkänt. gjorde i ordning framrutan på firmabilen förra veckan med detta så vi får se hur länge de sitter där. i så fall blir de väl å köra alla rutorna på min egna bil också med sonax. har alltid kört turtle förr.


Kör aquapel på mina rutor med 7-8mån sen jag la det och det är fortfarande galet halt vid regn osv



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka