Rostlaga Saab 9-3

Hejsan! Efter den tragiska vintern och en ny D&D hård jävla biltvätt så kom det fram rost på ett par ställen, höger bakdörr nedrekant, vänster bakskärm, och en liten prick på bagageluckan, även lite vid Tbenet. Någon som vet någon i Norrköping som rostlagar, det är ingen genomgående rost, skulle kunna ge mig in på det själv men då lackningen kommer bli katastrof för min del vill jag låta någon annan göra det och betala för mig, vill ha någon som både kan slipa spackla och lacka så det ser någorlunda ut och inte rostar igenom direkt när vintern kommer igen. Om ingen vet någons om gör, vart ska jag vända mig? till en lackerare? Vad kan det gå på att fixa mitt tro? Sett många som skriver att man skär bort det som är rostigt, svetsar på ny plåt, slipar, spacklar sen lackar, går det inte bara slipa spackla lacka utan att svetsa eftersom mitt inte är genomgående? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Rostlaga Saab 9-3



Vad som krävs beror på hur mycket det rostat. Kolla upp lokala lackerare ring runt och fråga eller än bättre åk till dom visa bilen och få ett svar rakt upp och ner. Du kan få tusen svar här eller 5 stycken från omkringliggande lackeringsfirmor och det bästa svaret är det firmorna ger för då vet du vad dom vill ha. Att åka till lackeringsfirman och fråga om pris är inte värre än att fråga pizza gubben vad pizzan kostar det är deras jobb dom kommer ej bitas.


hehe inte skygg av mig, får ta en rutt, men vet ju knappt vilka som finns i Norrköping, någon som någon kan rekommendera?


Bra det kolla på Google kanske går att hitta på Eniro om du söker med kan du ju få reda på vilka som finns iallafall



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka