Polermedel som liknar gyttja?

För ett par år sen när jag jobbade med bilvård så använder jag ett polermedel som SGA sålde/säljer som var som en sandfärgad gyttja. Man skulle även använda det när bilen var blöt. Kommer ihåg att det såldes på 5 alt 10 liters burk. Bra som som fasen var det. Men kommer inte ihåg vad det heter. Har mailat SGA om det utan framgång. Någon som vet vad jag menar för medel?



Svar på inlägget: Polermedel som liknar gyttja?



Du menar inte leran? http://avtomaliar.ua/images/38070.jpg


Nej


Ja tror du tänker på erbee, som är ett stenålderspolermedel. Tror inte det finns under samma namn nu men det finns nån motsvarighet från nån annan lev. Dessa polermedel tillhör svunna tider och så bör det nog förbli:) MVH/


njae så hette det inte. Finns inget ens idag som kan mäta sig med det medlet som jag använde då.


??


Det finns ju polermedel idag som innehåller lera istället för "slippartiklar", men de lämpar sig mest till oxiderad lack. Är det sån du menar? Här är ett exempel.


nej fasen det är inte dom heller. minns att det var en helvit plastburk, sån som målarfärg säljs i med enbart svart text. och man var tvungen att använda vatten när man polerade med det.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka