Behandla skinnklädsel, Tips tack!

Hej. Tänkte behandla min svarta skinnklädsel snart. Vad skall jag tänka på och vad skall jag använda för produkter? Det är framstolarna som har använts, baksätet är helt oanvänt. Det är även skinn i dörrar och på instrumentbrädan och den har ju fått utstå en hel del sol. Skall jag göra nåt åt den också? Vill att den skall se ut som ny igen, dvs inte så mycket "väck" och matt i färgen ( nu är den ganska blank). Ser fram mot tips!



Svar på inlägget: Behandla skinnklädsel, Tips tack!



Först måste du ta ett bra rengöringsmedel i en flaska och spraya på och torka av med en microfiberduk, tänk på gnugga förisiktigt på lädret så smutsen försvinner och sen dammsuger du säterna, sen tar du läderinpregnering och stryker på och sen torkar av. Både rengöringsmedel och inpregnering hittar du nog hos din lokala bilvårdsfirma. Då får du bra produkter med!!


Jag har tränat läder ett tag och jag skulle inte göra som han tipsa dig om. Kan tipsa mer ikväll när jag har tid.


Ser fram emot dina tips!


Hej. Här har du tips hur man gör. http://www.ernstp.se/hur_man_fraschar_u . derfa.html Kan köpa hem om du är intresserad av just denna Produkt. Annars åk till din närmaste rekond firma och fråga. Med vänlig hälsning


Alla har sina egna lösningar. men det är såhär vi gör på mitt jobb hela tiden då vi gör läderinpregnering, vi använder även också en mjuk borste om lädret är väldigt skitigt. annars räcker det med ett bra rengöringsmedel. När du ska borsta så får du tänka på att lädret blir slitet så var försiktigt.


Varför dammsuger ni sist? Bara nyfiken


Vi blåser med tryckluft så all lös smuts försvinner bättre sen dammsuga bort det lilla som är kvar, och sen rengöring. Ledsen råka kasta om ordningen tidigare


Tänkte väl viktigt och skriva rätt om det finns folk som följer exakt som man säger


jag tackar för detta... En fråga funkar det med minkolja som man har till arbetskängor av läder.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka