En extremt prisvärd maskin från England? Halva priset mot vad det kostar i Sverige.

Hej! Jag är mycket sugen på att köpa Meguiars Dual Action V2 polermaskin från England. Den kostar cirka 1500:- inklusive frakt från amazon.co.uk mot cirka 3000:- som den kostar i Sverige. Är det någon som använt den och rent av kan rekommendera den? Den har fått riktigt fina recensioner. Tack för hjälpen.



Svar på inlägget: En extremt prisvärd maskin från England? Halva priset mot vad det kostar i Sverige.



Här är polermaskinen http://www.amazon.co.uk/Meguiars-Dual-A . +version+2


Jag har den och kan varmt rekomendera den!


Denna kan jag rekommendera! Slut i lager just nu dock, så lite väntetid på den. http://reservdelsgurun.se/bilvard/poler . illerande/


Tack skall ni ha båda för era svar. Kommer nog att slå till på Meguiars med tanke på priset. Har redan beställt andra bilvårdsprodukter från Amazon.co.uk och det är nästan halva priset på de flesta produkterna mot Sverige. Beställde exempelvis http://www.amazon.co.uk/Meguiars-Triple . iars+towel och den kostar cirka 130:- medan den i Sverige kostar 300:-. Likaså Autoglyms produkter är halva priset mot vad det kostar här.


Är det några som helst bekymmer att använda verktyg från UK? Det enda man behöver göra är väl att köpa en adapter UK till EU för att få det att fungera här i Sverige? Tacksam för ett snabbt svar!


Verkligen, ingen som kan hjälpa mig? England har ju 230 volt så det skall med andra ord inte vara några problem med verktyg köpta från England, eller? Är oerhört tacksam om någon kan bekräfta detta!


Kan väl omöjligt vara någon skillnad? Verktyg är ju verktyg, och är gränserna för volt eller mAh specade lika så är det ju bara att köpa en adapter och köra på. Claes Ohlson är billigast vad jag vet - 39kr: http://www.clasohlson.com/se/Reseadapter/36-3054 Gott att se att man kan slippa betala 3 lök för maskinen, ska överväga den när nästa maskin ska inhandlas! EDIT: Ska givetvis vara "specade LIKA" och inte "specade OLIKA"..


Något att tänka på när man köper adapters är väl hur mycket effekt maskinen har också? 230 volt är en grej, men beroende på hur mycket ström maskinen behöver så kan det ju bli farligt med dåliga adapters (värme osv) kanske


http://sv.wikipedia.org/wiki/Elektriska . C3%A4rlden Ovan visar alla elstandarder i världen. Englands elstandard är inte särskilt modern och fungerar inte med Svenska standarden utan adaptrar. Sveriges elnät är i princip kopierat av Tyskland så allt som är eldrivet köper jag från Tyskland när det är billigare där ifrån.





Beställd nu. Återkommer när jag hunnit testa och bilda mig en uppfattning. 1600 kronor inklusive polersvamp och frakt. Extremt prisvärt med tanke på att maskinen kostar 3000:- i Sverige och samma polersvamp kostar 339:- här.


När jag köpte min från UK så lämnade jag den till el killarna på jobbet och där visade sig att det fanns en symbol på manskinen som sa att den ty bara behövde byta ut kontakten som man pliggar in i väggen sen funkar den i svenska uttag. Sagt och gjort dom fixade det åt mig och den håller än, har haft den i lite mer än 2 år nu och den funkar KANON


Kan man inte bara använda en adapter till den, exempelvis denna http://www.clasohlson.com/se/Reseadapter/36-3054 ?


Klart man kan använda adapter men det är skitenkelt att byta stickproppen till en svensk istället.


Beställde två stycken och säljer en av maskinerna på tradera. Passa på! http://www.tradera.com/en-fantastisk-po . _184922947


Räcker det inte med smygreklamen snart?


Kan försäkra dig om att jag inte på något sätt är affilierad med varken Meguiars eller amazon.co.uk.


Men du köpte en maskin extra för att sälja, och nu gör du reklam för den försäljningen utanför köp/sälj-forumet, vilket inte är tillåtet.


Det låter inte så i språket, men har du sagt det så..


Okej, då ber jag om ursäkt för detta.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka