Behöver tips, hur förhindra rosten?

Hej! Tänkte ta tag i lite lacksläpp på bilen och försöka förhindra att rosten sprider sig, och jag vill ha lite hjälp av er! Har ingen koll på hur man gör, men vill gärna ha tips om några bra medel att smeta på. Har Okq8 något slags skydd man kan lägga över? Eller måste jag beställa hem något? Vill givetvis täcka över detta med lite svart färg efteråt, hur ska jag bära mig åt? Under vänster bakljus, vanligt förekommande: Skuffluckan: En prick bakom dörrhandtaget:



Svar på inlägget: Behöver tips, hur förhindra rosten?



slipa rent de angripna området. gärna en bit in på den "vanliga" lacken för att se att de inte har börjat krypa. de bästa är http://www.spk.cc/alu-zink-galvskydd,spray-master eller liknande. sedan lackar du över de med svart färg. ett råd är att inte åka runt med endast Galv färgen för länge utan lacka över så fort de har torkat ordentligt. de är mitt råd ialla fall



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka