Niklas och Chrilles Stora rekondtråd... *BMW + Audi + BMC MiniC*

Hej på er alla Garaget människor! Här i denna tråden tänkte vi slänga upp lite bilder och info på bilar som vi rekondar. Vi har genom åren testat massor med olika medel från olika leverantörer. Och efter att ha kört mestadels med 3M's medel nu sista åren så har vi nyligen kommit i kontakt med Pingens.se som kör mestadels med Menzerna och deras egna medel. Nåväl. Detta är en projekttråd kan man kalla det där vi vill dela med oss av dom polerjobb vi gör. Hoppas ni finner det läsvärt!



Svar på inlägget: Niklas och Chrilles Stora rekondtråd... *BMW + Audi + BMC MiniC*



Börjar med att dela med mig av ett helt färskt jobb vi fick in. En Lamborghini Gallardo. Top Tool Optipad FG Orange FG Orange PF Vita SF Bodywax som lades på för hand med MF 50/50 bild: Före: Efter: Börjar bli blank bil Härlig spegelbild i Lambons lack! Taket INNAN: Taket EFTER: Kärran står kvar i garaget och tanken är att det ska komma fler bilder på denna med lite helhetsbilder om vi har tur med väder vind och tid.


En Camaro Cabbe av nyare årsmodell. Tyvärr inga bra bilder.... Top Tool FG/optipad på huven FG/orange hela bilen PF/orange hela bilen SF/vita hela bilen Bodywax


Ford Kuga som är ca 2 år gammal och rullat 6000 mil..... Grisigt!... Men här fuskas inte....


Blandade bilder.... BMW motorhuv FÖRE: BMW motorhuv EFTER: Audi A6 EFTER. VW Phaeton 2012 före: VW Phaeton EFTER:


Några bilder på en av vännernas Ford GT färdigbehandlad:


Kul att se riktiga resultat! Men, skaffa en kamera som gör resultaten rättvisa! Mvh


Då har det blivit en del bilar igen. Lite blandad kompott med bilder och en riktigt nostalgisk kärra. Börjar med två färdig bilder på en BMW som Chrille PPS:ade. Denna var riktigt illa åtgången med tanke på milen. Fattar inte hur folk hanterar sina bilar. En solidsvart Audi -09. Denna är såld i Motala. Hoppas att den som polerat aldrig någonsin håller i en polermaskin igen :evil: Satans nöt :evil: Lite bättre än innan Mitt bland dessa vagnar så fick jag en förfrågan att fräscha till en riktig nostalgiker. Reine Wisells Hundkoja som han körde många tävlingar i samt även vann EM med. Bilen ska ställas ut på Motala motormuseum. Den har stått uppallad i ett garage i 17 år med ett skynke över. Originallack som ägaren minns det. Vi kom överens om att bara få bilen lite blankare och absolut inte nyskick. Den ska se använd ut med ändå blank. En del repor kvar. Men som sagt, den ska se använd ut då det är en gammal tävlingsbil. Dock betydligt blankare. Allt för denna gången.


Trodde ju att det fanns intresse för sådana här trådar för att inspirera folk lite men med tanke på att det är 1 (EN) !!! kommentar på dessa inlägg så behåller jag väl bilderna för mig själv framöver..... Eller?


Fortsätt alltid kul att se vad ni kan åstadkomma Kör ni bara toptoolen?





Nja inte alltid men oftast. Har en Makita enkeltrissa som får jobba lite på vardagsbilarna då det går lite snabbare. Annars är TopToolen riktigt bra med Optipadsen.


Tror att intresset för dessa trådar är stort! Men att många titta o läser sen glömmer att kommentera inklusive mig själv! Väldigt fina jobb ni gör och fortsätt lägga upp bilder!


prenumeration lagd


Nej för tusen, nu när jag har hittat tråden kommer jag följa den. Mycket intressant


intressant tråd, följer!


Ser riktigt bra ut!


Vart håller ni hus? och vad kostar det att lämna in hos er?


Motala i västra Östergötland. Ser att du bor rätt långt bort.... Men om det är intressant kan jag skicka över ett PM med lite uppgifter sen


Alltid kul att kika på bilvård ! Bra jobbat !


Riktigt rolig tråd. Inte sett den innan tyvärr. Men skaffa en riktigt bra kamera och ta många bra före och efter bilder så blir det sjukt kul att följa ert jobb :-)



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka