Laga rost eller sälja? Alt. Laga sen sälja?

Hej! Har en Bmw 330xi 02 sedan med runt 16k mil på mätaren. Silvermetallic. uppskattar värdet till 50-70kkr Har efter vintern hittat rost under ena framlycktan, under dörkanten, lite i en framskäm, en liten fläck på dörrsidan, samt kanske någon fläck till någonstans som jag glömt. Det är inget som man tänker på än, dvs det syns inte om man inte kollar efter det. (men är lätt att hitta) Funderar nu på vad som är bäst: Sälja bilen som den är. -hur mycket minskar värdet av rosten tro? Laga själv, sen sälja. -hur påverkar det värdet? Skulle göra ett bra jobb men svårt att få det "osynligt"? Vad tjänar man mest på? Vad skulle ni gjort? Är det möjligt att få det faktiskt "snyggt" med tanke på färgen?



Svar på inlägget: Laga rost eller sälja? Alt. Laga sen sälja?



Sälj den som den är. Den som kan sin sak hittar dina lagningar och prutar efter det. Den okunniga hittar förmodligen inte rosten alls.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka