"Fix it PRO penna" - tv shop

såg precis på tv-shop och där visade dom en penna som kan ta bort reporna på lacken. Och som vanligt när man ser på tv shop känns allt överdrivet. Men kan en sån penna funka? Men drar den på repan så "försvinner" den. Nån som har testat den eller en liknande?



Svar på inlägget: "Fix it PRO penna" - tv shop



Aldrig prövat men skulle kunna tänka mig att det är jämförbart med t.ex. turtles vaxer där man fick med ett färgstift förr. Man fyllde i repan sen vaxade över. Blev skitbra... tills nästa tvätt då allt kom fram igen. Att fräscha upp tillfälligt, kanske, att ta bort repor med, nej. Polering/lackering som gäller om det ska bli bra.


Okej, så det funkar bara tills nästa tvätt. Kan man hitta sån där penna på OK eller Biltema? Vad heter dom isf


Jag har som sagt aldrig prövat dem själv, men har svårt att tro att de skulle kunna ge ett hållbart resultat om det inte är så att pennan innehåller klarlack? Kan i sånna fall tänka mig att man kan fylla i ytliga repor men då kan man ju lika gärna köpa ett lackstift någonstans. Aldrig sett på mackar eller biltema..


Okej tycker de borde finnas


haha jag tänkte också lägga upp en sån här tråd när jag såg reklamen! men jag tror det är som ni säger att det bara håller tills nästa tvätt.. ska ju tydligen inte vara nån färg utan bara genomskinlig vätska man stryker ut som typ speglar bort repan.


http://www.dealextreme.com/p/simoniz-fi . -pen-52276 Ca 22 kr.. (gratis frakt) Prova..


och på tv-shop ska dom ha 500 för en sån där


http://www.youtube.com/watch?v=uU3T1Ey0 . r_embedded ser ju ut att göra nåt iaf, men frågan är hur länge det håller i sej


Provat nåt liknande för nog en 10 år sen. Beställde via tv shop. Funkade inte. Skickade tillbaka å fick pengarna tillbaka.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka