Problem med taklisterna på min 854 efter tvätt?

Hej,jo när ja börja tvätta bilen igår så började färgen på taklisterna flagna,på båda sidorna faktiskt.Så ja undra va man kan göra med listerna??kan man lacka om dom?. Tacksamm över all hjälp=)



Svar på inlägget: Problem med taklisterna på min 854 efter tvätt?



Det går att lacka om men det är mkt jobb och svårt att få ett bra resultat. iaf fick jag höra det av en lackerare när jag var där med mina taklister. Om du inte är så petig så tar du bara en rulle svart el-tejp och drar på längs med listeran. Ingen kommer se någon skillnad förutom du själv Körde själv med det en sommar. Eller så gör du som jag köper s70 taklister.


Vi försökte med lack på en kompis taklister också, blev bara skit. Slutade med att han köpte nya på skroten.


det e mycke jobb men ta bort dom och slipa dom med ett fint sandpapper och sprut lacka dom går lika bra med en spray burk men glöm inte klarlacka dom efter att du lackat för att få ett något lunda bra resultat och dom blir mer tåliga med klarlack och glänser mer om man gör jobbet noga



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka