Ny bil, lackkonservera?

Hittade ingen tråd som passade. Har nyligen köpt en "ny" bil som jag skulle vilja ta hand om Jag har ingen erfarenhet av att vaxa och liknande när det kommer till bilar, men den biten kanske inte är allt för svår. Men vad kan det kosta att lämna in bilen på lackkonservering ? bilen har ett par märken i lacken, så som repor bakom handtaget (förmodligen från nycklar eller naglar) och dom obligatoriska stenskotten på nedre sidan av dörrarna. Bilen har även fått små små små rostfärgade prickar utanpå lacken som går att skrapa bort med fingret, behöver dessa på något sätt åtgärdas? Vart skulle ni rekomendera en rekond av lacken ? Bilen i fråga är en vit Volvo v70 II 2009 Tacksam för svar



Svar på inlägget: Ny bil, lackkonservera?



Lämna in den på en lackförsegling hos ditec, då polerar man o sen lackförsegling, vi tar ca, 5000kr för en beg. bil, kan bli 4000 eftersom den är vit


vart jobbar du ? närmaste för mig ligger i järfälla


Farsan lämnade in sin merca hos MrCap här i Gustavsberg/Värmdö, blev riktigt bra! OM jag minns rätt så betalade han 3800kr för invändigt + utvändigt + motorutrymme.


Låter lite väl billigt för allt det Tänkte även tona bakrutorna när jag endå håller på också Motorutrymme och invändigt är nyrekondat (precis som resten av bilen men ej förseglat)


Vallentuna, norra stockholm


trevligt Tror du man kan fixa paketpris om man tonar rutorna på en gång eller är det fasta priser?


kan kolla vad det kan bli för allt, lunch nu


Vore skitsnällt tack



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka