Törs man köra rubbing med maskin?

Ska fixa till bilen lite imorgon, Törs jag köra sonax rubbing med maskin? (biltemas dubbelhuvud) ska även köra sonax hårdvax. Vilket varvtal rekomenderas?



Svar på inlägget: Törs man köra rubbing med maskin?



Är inget proffs men jag har aldrig någonsin kört med rubbing på maskin skulle nog inte våga heller


inga problem har själv kört med sonax rubbing (lackrngöring) funkar jäkligt bra. får bort alla putts repor om du kör med maskin och avslutar med sonax glans vax.


sonax ger inte så mycket avverkning. så du kan lugnt köra det med maskin vilka trissor har du, biltemas?


okej:) jaa jag har bara biltemas, ska nog köpa några andra, ska de vara mjuka eller hårda?


Kör med gula medelhårda så ska det bita lite i lacken, dock idiotsäkert då sonax rubbingen inte har så mycket verkan, plockar lätta repor och tvättrepor


Jag säger som de andra har sagt, ingen fara. Dock skulle jag försöka hitta något annat polermedel än Sonax. Testade det senast förra helgen och du får vara beredd på att nöta, nöta, nöta och nöta för att få det att verka. Riktigt dåligt imo.


det går att köra med maskin men kör inte med så hög fart. men skulle inte rekomendera biltemas trissor försök hitta lite hårdare trissor. lycka till


Polerade min bil ifjol med en liknande maskin som du har och med Sonax Rubbing. Körde 2 varv rubbing 1 varv polish 1 varv vax och tyckte det blev jekla bra. Risken,(om man har ett par omgångar bra polertrissor) att det blir repor bedömmer jag som väldigt liten. För mig gick det åt 3 par trissor av märket sonax. Har någon bild på min sida där du ser resultatet.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka