Hur lagar jag ett litet rosthål i framskärmen?

Har ett litet rost hål vid höger, fram skärmen på min Volvo 855. Hur lagar man sånt bäst??Svar på inlägget: Hur lagar jag ett litet rosthål i framskärmen?Byter skärm är enklast. Annars får man ju knacka till en plåtbit. Eller lite mer oseriöst, alunät och spackel.


Nja byta skärm låter lite för seriöst. Hålet är väl inte större än en halv centimeter.


Om du tycker det är det väl ingen mening att åtgärda?


Blir ju inte bättre av att låta det vara


Jag funderar på att dundra in spackel tills det väller ut i mitt lilla hål och ba slipa av det och måla på... ingen mening att lägga ner typ några tusen på ny skärm om man inte har en rikgit fin bil?


Därför letar man på skroten efter en ny (bättre beg.) framskärm och har man tur kan man till och med hitta en i samma färg. Och det för bara nån hundring. Seriösare och snyggare resultat.


Jo det är väl det enklaste o billigaste sättet skulle jag tro. Kan ju vara bra o ta bort all rost.. alltså skära bort plåten som är rostig. Då blir det ju lite större hål visserligen


de är vel ingen epa traktor?


Nej hurså

Spackla, det är enklast om hålet bara är så litetBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka