Köpte Avfettning

Hejsan folket Jo idag var ju vädret underbart å jag passade på att göra rent bilen men jag hade slut på avfettnings medel så sprang jag iväg till ICA och köpte något skumt medel som det stog "Avfettnings medel" på riktigt skumt i alla fall . Så funderar jag om jag verkligen ska använda det för vanligtvis kör jag med miljövänligt avfettnings medel men detta va ju sjukt jag spraya på lite hade typ brun / svart aktiga fläckar på bilen . Men med medlet på det bara ran av bokstavligen så jag vart jätte orolig för lacken. Så min fråga är kan det medlet skada bil lacken då bilen är helt ny och så?Svar på inlägget: Köpte AvfettningTror inte det är nån större fara..men vad står det mer på flaskan? Kanske är ett starkare medel till ex fälgar, å det är ju inte sådär jättebra att köra på lacken..


Ojdå Läste på flaskan nu :S "Kan skada nylackerade ytor" bäst att byta :S


Alla avfettningar kan skada nylackerade ytor. Din bil är inte nylackerad Med det menas en lack som nyligen är lagd. Jag antar din bil har några månader på nacken iaf. Dock så bör du ändå skaffa något annat än ICA avfettningsmedel


Ja vet att Sonax fälg avfettning blir rödaktigt när det står en eller två minuter.. Rinner också bara av sen Men det luktar självaste faan..


Jooo lukten va ju fan på tok så starkt det luktade brände några hjärn celler haha , Men så det är ganska okej att använda den avfettnigen? I alla fall Tack alla för svaren :-)


bästa avfettning medel e mrcap riktigt bra avfettning o även deras schampooBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka