"Lackkant"

Hejsan! NU är det så att jag har lagat lite rost på min bil sedan lackat just det området, Är väll rätt nöjd med resultatet MEN, Det är så att det är en "lackkant" som jag retar mig på, man kanväll sejja att det ser ut som om lacken är ojämn, någon milimeters förhöjning, Är det någon som har ett tips på hur jag får bort denna? Mvh/ jimSvar på inlägget: "Lackkant"polera.


Detta fungerar för mig: http://www.300power.com/forum/index.php?topic=2802.0


2-3000 papper, rubba och polera


polera löste inte mitt problem, Hört någon som sa att man kunde andvända våtslippapper, vad tror ni om det? 2-3000 papper, vilket som hälst eller?


Zoon förklarade ju för dig att du skulle våtslipa med 2-3000 slippapper, för att sedan rubba och polera kant och lack. Gör du detta med lite tålamod så kommer du att få en fin övergång och man tänker inte på kanten.. Vänta ca en vecka med detta efter att du har lackat så det hinner härda. Orkar du inte detta så kan du ju alltid köpa nya fälgar eller liknande så tänker man inte allt för mycket på kanten


Utan sett arbetet. Så är troligen det bästa att lackera om och lägga maskeringen en bra bit utanför där du kommer lägga lackskarven. Torka 1-2veckor och polera lackskarven. Enklast, snabbast och smidigast. Våtslipning av lack är lätt att poleras igenom om vanan inte finns riktigt.


HAHAHHAHAHAHA, Det där med att köpa nya fälgar var ju så skön xD Tack allesammans för svar!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka