Pigment släpp i ratten?

Hejsan. jag har en volvo s70 med beige inrednig. och jag har ett problem med ratten, den är i bege "skinn" men den har börjat tappa förg o ser skitig ut, men jag har hört att det är pigmentet/färgen i ratten som släpper/förvinner/nöts bort. och att det blir bara värre ifall man försöker torka bort det, då det inte är smuts utan man torkar bort det beigea som är kvar och att det då bara blir värre. finns det någonting man kan göra gör att det ska bli bättre utan att behöva byta ratt? nån sa att det kanske fanns nått man kunde spraya på den? tacksam för svar.Svar på inlägget: Pigment släpp i ratten?Finns massor av nya s70rattar här o där på blocket för 1000-1500kr. Det enda jag kommer på om allt börja släppa. Eller klä om den.


okej, grejen är ju den att jag ska sälja bilen och är inte så sugen på att lägga pengar på en ny ratt, men det är ju det första man ser när man sätter sej i bilen, att sen ser typ smutsig/sunkig ut. fast det bara är färgen då.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka