Polermedel o vax tips

Hejsan allihopa:) Börjar snart dra ihop sig för en tur med polermaskinen på min vita 9-3a. Tänkte fråga vilka olika vax o polermedel ni kör med tips på något som ger riktigt fin glans. Har kört med Sonax bilpolish o Sonax flytande hårdvax innan och varit helt nöjd med det, men tänkte ifall det finns ännu bättre som ger grymm glans o lång hållbarhet. Har hört att autosmart och lahega har fina produkter dock aldrig testat dom ? Autosmart har ett vax som heter platinum någon som testat det innan? Mvh JohanSvar på inlägget: Polermedel o vax tipsJag använder sonax produkter och är mycket nöjd med resultat. Titta på den länk, mycket bra information. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=119810 eller den, det är rätt många trådar att välja på. http://www.garaget.org/forum/search.php . =724770614 Och utan vara taskigt men som upplysning. §2 Innan du postar (gäller forumet) . Använd sökfunktionen. Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad av någon annan.


tack för upplysningen tänkte inte riktigt på det;)


Välkommen!


menzerna ip och ff. minns inte vad dem nya hette. men. och sen fireglaze på det.


jag kör med IP sedan sonax polish då den är grymt lätt att torka av. Sedan fireglaze Kör med rätt så mjuka trissor dom tar bort tvättrepor utan problem


Jag kör med Autosmart. Först Mirror Image och sedan Silver One lackskydd. Använde tidigare Platinum och detta kan starkt rekomenderas, Platinum är också väldigt lättarbetat.


Tackar så mycket för alla svar:)


Jag kör bara med 3M.....Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka