Fräscha upp bromsok

Tjenare! Tänkte ta o måla mina bromsok, men jag slog ett getöga på dem och tycker att de är ok fräscha, om man bortser från att de ser jevligt matta ut. Kan man göra något annat för att få dem lite "blankare" än att behöva måla dem?Svar på inlägget: Fräscha upp bromsokBort med fälgarna. På med stålborste. pensla på färg 2 gånger (en pizza imellan) = okej resultat. Alternativ 2. stå med autosol och poler maskin i 73 timmar och ändå så inte få ett ok resultat


Hehe ok gotcha


Tror nog att det enklaste är att måla om dem faktiskt, helst i samma färg för då sparar du lite jobb.


Eller så monterar du ner oken, lämnar in dem på blästring(om du inte har en egen bläster) sen målar du oken 2 ggr.. Så blir de som nya med en ny packningssats!


De måste ju gå att få dem rena om de inte är rostiga el ? Mina bromsok va silver men nu efter en vinter är de mer svarta & har jag ingen lust att pensla på ny färg.. Ingen som har tips ?


Mina sitter ju på min RC från 05, de är inte i dåligt skick alls bara skitiga och lite tråkiga i färgen, det är därför jag inte har lust att pensla på dem, ska se vad jag kan göra när hjulen är av i helgen


Pensla dom svarta så slipper du något vidare jobbBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka