Vilket vax och poler medle är bra att använda till båten?

hej börja bli dags snart att fixa till båten och undra vilket vax och så jag kan använda som är bra. tänkte köra me poler maskin som vi ska in skaffa snart och behöver ha nått bra vax även poler medel. så har ni tips på bra saker så skriv och berätta har använt biltemas produkter som pappa har envisas om att köpa men tycker att det inte fungera så bra.Svar på inlägget: Vilket vax och poler medle är bra att använda till båten?Många använder lackskyddet Fireglaze på sina båtar, funkar utmärkt tydligen och håller riktigt bra.


okej tack


autosol & MEGUIARS ONE STEP COMPOUND fungerar mkt bra. mvh johan


jag har annvänt dom senaste åren produkter från International, de funkar bra, dock så tyckte ja att polermaskin blev lite klumpigt i vissa lägen. fast har man inte så hög båt så kan de nog gå undan lite mer.. men ja skulle nog göra så att jag tvättar sen cleaner - rubbing - vax o sen ta typ autosol på detaljer, de brukar ja göra iallafall.. men de är en djungel bland alla produkter, och allt som har med marint att göra kostar.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka