Söker bra medel att ta bort lim från dekaler på lacken?

Tjena, jag har haft massa dekaler runtom på bilen innan och när jag tog bort dem så blev där en "ram" av klister runt där dem satt, nu ska bilen poleras men jag vill ha bort klsitret/limmet först, och letar nu nån bra metod/medel att få bort det med. Anledningen till dekalerna togs bort var att det var inte så poppis att ha en annan bilstereofirmas märke/namn på bilen än dem man tävlar för :-) Hoppas ni kan hjälpa mig med nåt tips.Svar på inlägget: Söker bra medel att ta bort lim från dekaler på lacken?Thinner fungerar bra.


Fuckar inte det upp lacken på riktigt? eller det blir bara märke som går bort vid polering?


Använde T-röd när jag tog väck limrester på min gamla bil. Funkade perfekt


79,90kr på feltema.


Ok funkar detta bra är det ju bara att köra inom där i morron, har nåra sprayburkar med Cleaner med hemma, nåt vi har på jobbet för att ta bort olja o smuts från metall, med en alkohol-lösning, isopropanol eller nåt, kanske kan testa det med. eller det är lika bäst att köpa den på feltema?


kemiskt ren bensin använder jag på jobbet iaf. riktigt bra tar bort asfalt o limrester, efter det så brukar det vara vara att sätta igång poleringen=) om du polerar direkt med(kanten) kvar finns det risk att det sätter sig hårdare.


Ja det är ju gjort speciellt för att ta bort limrester och jag har hört flera här på forumet säga att det funkar skitbra så jag antar att det gör det.


Lahehga har ett som heter herofix. Funkar superbra!


T-röd e en klassiker. Blöt upp ytan o tvätta ner limmet. Går inte att gnugga bort det. T-röd e skonsamt mot lacken oxå.

labeloff körde vi på polarens s40 funkade kanon till det mesta. Gammal smuts och dekaler. (smuts i dörrgångarna) Köpte tilloch med en egen flaska idag luktar citron


Köpte label-off idag och testade på två mindre dekaler, funkade sktbra. tack för tipset.


mmm labelof is the shit! tar bort limrester samt luktar gott o är billligt


Är som sagt hur bra som helst. Men citronodören kan man få för mycket av.. Tog bort en massa tribaldekaler som gick runt hela bilen, och det gick i princip åt en hel burk. Hua hua vilken andnöd jag fick av både doften och drivgasen. En bra produkt, men jag mår dåligt så fort jag känner lukten av den nu för tiden.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka