Trådlös polermaskin - Turtle Waxer TW 200

Hej ! Jag filurar lite på att köpa polermaskinen Turtle Waxer TW 200, men jag hittar ingen recension eller liknande på nätet som beskriver huruvida den är något bra eller ej. Står o väger mellan den och en med sladd, POLERMASKIN BPPS 1100 E. Jag misstänker ju att den med sladd är något vassare men till saken hör att jag bor i lägenhet och enda stället där jag hittat strömuttag utomhus är vid den gemensamma spolplatsen utanför garaget. Att tvätta bilen där har nog folk inget emot, men att stå och polera o dona kanske inte är lika uppskattat om någon annan behöver platsen. Surt o behöva avbryta då, därav behovet av en trådlös. Vill som sagt inte köpa något skit dock, så är det någon som har någon erfarenhet av den här maskinen ?Svar på inlägget: Trådlös polermaskin - Turtle Waxer TW 200Bra att du frågade här. GLöm BÅDA två som du har tittat på. Åk till Biltema, Claes Ohlsson eller Jula och köp dig en cyclo-kopia med dubbla huvuden istället. Bra mycket bättre maskin och mindre risk att du förstör lacken på något sätt. Inhandla sedan ett BRA polermedel, t.ex. 3M FastCut+ och ett bra vax/finpolish typ Menzerna Final Finish eller liknande så har du riktigt bra grejor sedan. Det enda du behöver lära dig sen är att använda grejorna. Svårt att få det bra och bli nöjd - men kul som fan när man lär sig. Lycka till! 499:- Clas Ohlsson:


Glömde: köp ett par bra gula medelhårda trissor också och en eller ett par mikrofiberdukar.


Sweet, tack för bra tips ! Vart hittar jag 3M FastCut+ & Menzerna Final Finish. Googlade lite på 3M FastCut+ men hittade mest rekommendationer att aänvända produkten i diverse forum, men ingen info om återförsäljare.


De säljs på prorecond, googla på det. Rekommenderar även samma maskin som nikeman tipsade om.


Härligt ! Nu ska det nog bli glans i Goffen ! Tack


Vart köper man trissorna? På Claes Ohlsson? Är bra sugen på att köpa en polermaskin o lära mig fixa själv istället för o lämna till ditec.


Trasa funkar fint!


Autoexperten och mekonomen har också. Annars finns flera webshopar på nätet.


dessa trissor har jag kört med på lite mjukare lack som det säkert kan vara på din bil http://www.lj-trading.se/webshop/index. . ductId=386

Bra att folk dissar den där turtlemaskinen för jag har nämligen en och kan påstå att det är rena skiten....orkar knappt ta bort vaxet och batterierna räcker till en motorhuv och en framskärm!


Tack så mkt, har solid svart lack. Inte mkt skador men en del polering som behövs.


ska man ta först 3M FastCut och sen Menzerna Final Finish


Stämmer bra det. Finns att köpa hos Prorecond.se som tidigare länkats i tråden. Dom har även polertrissor, microfiberdukar och allt annat man behöver och inte behöver


Kan även rekomendera Kemidepån. Dom har ungerfär samma sortiment som Pro Recond men är en heldel billigare på vissa grejer.


fan jag hittar inte grejern på den sidan eller pris uppgifter.


Klicka dig fram från den här länken: http://www.ejes.nu/ alt http://www.ejes.nu/kemidepan/index.html. Kände inte heller till sidan innan (tack för tipset) men de här url'erna funkar för mig.


Lånar tråden lite:P Ska man inte använda något lackskydd sen efter man polerat med 3M FastCut och Mezerna Final Finish?


Självklart ska man detta. Vax eller valfritt lackskydd. Ett skydd som är bra och enkelt att använda är Fireglaze, säljs på Prorecond även detta. Mvh. David.


Ja självklart rekommenderas ett bra vax. Fireglazez rekommenderar dom flesta, jag har dock inte testat än men det står en burk här o väntar.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka