Färg och rostskada 740 framskärm

a fyfan, vattnet har trängts vid sido blinkers och ätit upp färg mattan, så det har släppts en stor bit runt hålet. se bild, vad är bäst göra som ja gjort innan på en annan som ni inte vet om att spackla eller byta framskärm och spraya den färgen bilen har. tips volvo 740 89 http://www.ladda-upp.se/bilder/hgisvrtgfgkoam/ denna framskärm är inte original i färg. de har sprayat en annan färg innan. och jag spraya över med volvos original. tro det eller ej men det blev bättre nu än förut.



Svar på inlägget: Färg och rostskada 740 framskärm



tejpen är bara provisoriskt för att inte ytterligare vatten ska in.


varför tejpa? det är ju avrinning bakom, så om det kommer in vatten gör det ingenting.. blästra, spackla och lacka.. men hitta en framskärm i rätt färg är nog smidigare och billigare.


Det var väl mest att det skulle torka till, och att vattnet skulle inte förvåna mig att det tränger ännu mer in mellan plåten och det som är borta. alltså färgen.


Är det bara färgern som släppt? jag skulle nog bara slipa ner det och och sedan våt slipa, på med spackel (om det behövs) slipa och våtslipa igen. På med grundfärg och sedan köpa färg i rätt kulör i färdigblandat sprayburk och spraya på.


det va hela grunden som släppte, men nu är det löst. fint blev det sprutspackel, metall spackel, slipmaskin, samt lack, o färg.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka