Repad bil, behöver råd om vad som kan göras

Tja! Råkade backa in i en buske rätt hårt häromdagen. Hela sidan på bilen repades, reporna är inte så djupa, det är någon/några som är lite djupare. Undrar hur jag ska göra för att fixa det, om jag kan fixa det själv möjligvis. Såg det här på autokatalogen, vad tror ni om det? http://www.autokatalogen.se/afw/lkp/vie . eNo=319269 Om det nu är så att jag måste lämna in bilen, vad tror ni att det skulle kosta och skulle man behöva lägga på en helt ny lack? reporna är som sagt "ytliga" men syns. På kvällen syns inte reporna om det är till någon hjälp om hur djupa de kan va.



Svar på inlägget: Repad bil, behöver råd om vad som kan göras



Dra på reporna med nageln, känner du att kanten på repan tar emot så är de lite svårare att få bort och ibland går det inte alls. Gällande produkten du länkade så är det bara bortkastade pengar, satsa på att lämna bort bilen på en ordentlig rubbing så ska det nog gå att få bort det mesta.


jag hade några mindre repor på min framskärm som man precis bara kände med nageln när man drog över dom(men dom syndes för att lacken va borta), och jag testade, mest bara för att se om det gick, med biltemas scratch remover och körde med maskin (2 oscillerande huvuden) och den polerade bort det mesta av reporna, man kan ju fortfarande se att det varit nått där, så bäst är ju att göra som itouch säger och lämna in den för en ordentlig rubbning


bor du i örebro fixar jag det för 1000spänn och det kommer INTE synas att det varit nått där innan



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka