Tvätta nederkanter av dörrsidorna utvändigt

Hej ! Jag har ett problem som jag trodde avfettning och vatten och vanlig tvätt skulle få bort men det sitter kvar. Problemet är att jag har Bromsdam från bromsklossarna på ena sidan på hela dörrsidan och undrar hur jag får bort det ? Vill inte gno för det är ju som sand så frågan är hur jag får bort det på bästa sätt. Sedan har jag hela fälgen full med bromskloss damm , hur får man bort det på bästa sätt ? Kanske jag som har väntat för kort tid när jag körde med avfettning men fick bort det mesta men hälften sitter kvar är det bara på med avfettning igen och hur länge ska man låta det verka ?? // FredrikSvar på inlägget: Tvätta nederkanter av dörrsidorna utvändigtDu måste nog använda ett medel för just flygrost.. en syra tex.. Ett annat alternativ är lera men det låter som det är mkt och kör du med lera då så kan du behöva polera efteråt... Mvh!


testa lite diesel på en trasa


nån typ av tjärlösande avfettning på nedre delen av bildörren, och som nån annan sade, nån typ av syra på fälgen. smygreklam: Autosmarts Tardis på dörren, Autosmarts Fallout-Remov på fälgen.


varmvatten är ett måste


Prova M600. Det tar allt från lacken utan att skada. Finns i närmsta färg affär. Mvh Eva.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka