Lacken har bubblat sig pga värme

Tja! Körde lite för många bak i min bil i helgen så bakskärmen tog i däcket och de blev så varmt att lacken bubbla sig. Inte mkt alls men bör jag göra ngt åt detta, kommer väll börja rosta annars? Och vad ska jag isåfall göra? mvh//JonasSvar på inlägget: Lacken har bubblat sig pga värmeAtt plåten blivit så varm så att lacken börjat bubbla och du fortfarande har däck kvar är ganska imponerande


ja visst är det. Kan kanske fixa ett kort på däcket om du vill! De tog på sidan av däcket där all text är.


hehe lägg upp


å du är helt hundra på att det inte är lite rost som gömmer sig i bubblorna som du bara inte sett/tänkt på, jag kan inte köra folk alls bak i min bil för att den är så låg och mjuk att det tar i för minsta gupp så jag skaver rätt ordentligt med däck mot skärmkant å nå bubblor från annat än rost har jag då inte...


jag e 110% Brände mig själv på skärmen när jag stanna. de e nog skillnad när de tar i lite då och då eller skaver lite hela tiden.


har du skavt hål i däcket så kör för fan inte med det.


lugnt det är inget hål på däcket. så dum e jag inte.


Svårt att få med det på bild men men. Ser ut som rost men jag vet att de inte är rost! Slänger med en bild på däcket me somde ser ut nu några dagar senare.


Det finns inget att göra utan att lacka om hela skärmen eller bara över skadan och sedan polera ut dimmskarven.

Det är inte så att det bara är rost under som gör att det ser så ut?....Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka