Parkeringsbuckla!!!

caps-lock har jag hört ska funka jävligt braSvar på inlägget: Parkeringsbuckla!!!hehehhe sant !! men blir så jävla förbannad på idioter som inte e försiktiga kände bara att jag måste skrika ut det!


1. Parkera bilen. 2. Parkera en polares bil på den oskadade sidan. 3. Se till att när du öppnar polarens bil, träffar med dörren på samma ställe som bucklan på motsatt sida är. 4. Öppna polarens dörr med all din manliga kraft. (Mesning fungerar inte här, ger sällan önskat resultat) 5. Förutsatt att du gjort precis som instruktionerna säger så bör du nu ha matchande buckla även på denna sida. (Anpassa så gott det går kraften efter bulans storlek). Vill du bli av med bulan och inte följa ovanstående guide (av någon oförklarlig anledning). Så åk till närmaste bilplåtslagare så kan de säkert hjälpa dig. MIN CAPS LOCK FUNGERAR OCKSÅ. Lycka till med bucklan...lider med dig...:S. MVH Janken


du får massera ut den. Finns firmor som håller på. Skadar inte lacken om de kan sin sak.


Ditec ordnar även detta, då dem har en kille som åker runt och fixar små bulor via beställning utan omlackering osv, så gå via ditec om du inte hittar någon annan. (jobbade där förut så jag vet)


Låter bra det ska kolla me ditec mölndal på måndag tack!


hehehhehe:lol:


Många recondfirmor hänvisar hit http://www.buckla.se/ Ligger i Partille (GBG)


Hahahahahahha:lol:


HAHAHAHA

Haha, that made my day...


hahaha dee va rätt roligt den bjuder ja på,, Läste väl inte riktigt från början,, men ska försöka me CAPS KANSKE KAN SLÅ UT BUCKLAN ME DEN SKA IAF FÖRSÖKA :p


Skönt urspårat här inne. Bra med tips om såna skador, har en otroligt störande, liten vass jävla buckla på höger framskärm. Ska kolla med polaren som är bilplåtslagare om han inte kan mota ut den, annars får jag kolla med nåt annat ställe.


Har jsälv fått en hel rad med småbucklor i jämnhöjd på vänstra sidan av bilen. Alltid är det något jävla arsel som ställer sig så förbannat nära mig och till slut är det någon passagerare som slår upp dörren i sidan på min bil. Ska börja ta och själv smälla upp min förardörr i sidan på varenda jävla bil som ställer sig taskigt nära mig och då bryr jag mig inte om det är en bmw 730, x5 audi a6, lr liknande som står brevid för oftast är det slipsnissarna i dessa bilar som har tendensen att ställa ett hjulpar mellan två parkeringsrutor så det blir en halvmeter till sidan på min bil:mad:


Kan säga att under ett år som jag har haft bilen har jag fått 6st småbucklor pga av uppsmällda dörrar. Fattar fan inte hur folk tänker. Själv håller jag alltid handen emellan när jag märker att det är trångt så det absolut inte kan hända något.


Ett tipps Parkera alltid vid fina och fäscha bilar, de är oftast rädd om sina bilar oxå


Haha, jag tycker tvärtom! Fina bilar ägs oftast av slipsgossar som skiter i hur dom parkerar då dom tar verkstads-fakturan på företaget.. Parkerar man sin bil alldeles för nära min bil (typ 30cm, så jag knappt kan öppna dörren) så kommer man att ångra sig.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka