Behöver polerings tips.

jag har lite repor på dörren(kan inte fixa bild) jag har 3M FastCut & Menzerna Final Finish o fireglaze lackskydd. ska jag köra med 3M FastCut på hela bilen ellr bara på dörren? eller ska jag köra bara med Menzerna Final Finish över hela sen lackskydd? tackar för svarSvar på inlägget: Behöver polerings tips.hur djup e repan?


Det beror på vilket skick övriga bilen är i. Man ska aldrig använde grövre medel än vad man behöver.


är det repor runt handtagen som brukar bli? pröva isåfall sonax paint scratch remover. (finns på Mekonomen)


bilen har bara en repa på dörren lite. annars ser fint ut..vet inte vilken medel jag ska använda bara.


Det givetvis så att du ska prova dig fram. Börja med finalfinish och se om det biter på repan, gör det inte det så går du upp till fastcut. Jag hade bara kört fastcut på dörren och finalfinish på övrig lack om den är fin. Kom ihåg att det inte bara är medlet som är magin för ett bra resultat utan även val av trissor. Kör med hårdare på den grövre repan.


Om du får ner nageln i repan kan du inte göra något åt det genom att polera...Då är den alldeles för djup och då blir det till att vara stadig på handen då du får måla med lackstift...Hoppas att det löser sig...


Gör som mannen säger och efterpolera med Final Finish för riktigt fin yta.


ursäkta att ja lånar tråden lite. Tittar ÖVERALLT efter " autosmart mirror image" men hittar inte den stora plast flaskan i någon av butikerna i göteborg. Någon som vet vart ja kan få tag i den??


Mekonomen ska ha hela autosmart sortimentet

får väl rulla förbi dom idag igen och fråga:D


Det är bara konsumentprodukter som Mekonomen säljer. På www.prorecond.se finns de flaskor du söker. Mvh. David


Jag vill hälst inte beställa. Kan man itne få tag i de på något annat sätt här i gbg?


Kan ju alltid åka till en rekondfirma som använder smartabs prylar och fråga om du kan få köpa av dom. Smartabs kringresande säljare får inte sälja grejor till privatpersoner, inte officiellt iaf. Mvh. David.


Kolla med närmsta rekondfirma när de räknar med att få Autosmart (Smartab) bussen på besök nästa gång! Där kan du köpa dirket.. Då tecknar du avtal med dem så kan du köpa sen kommer det på faktura hem i brevlådan ! Det rä så vi gör med lastbilens putsmedel i alla fall!! Lycka till!


Tyvärr går det inte. Du måste ha en registrerad firma för att få handla av "bussen". Då jag känner en utav säljarna på Smartab så är jag säker på min sak. Sen att vissa säljare kan tänkas sälja till privatpersoner är en anna sak. mvh. David.


Jag vet inte det pga att vi har firma.. Men vet dock personer som köpt av bussen som privatpersoner..Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka