Vilka polerar sina bilar här i uppsala?

Som rubriken säger, vilka gör det här i Uppsala och vilka ska göra det snart?Svar på inlägget: Vilka polerar sina bilar här i uppsala?vad är de för fråga?. vad får du ut av de?


Han kanske är osäker på hur man ska göra och vill ha hjälp av några första gången han ska göra det själv? Schysst inställning du har.


lOl, nej tänkte mest att fixa en träff för de som bor i uppsala och håller med sånt. Men men va gör man när man blir missförstådd?


Underlig fråga? Jag misstänker att en hel del bilentusiaster tar och polerar sin bil så här i slutet av våren. Behöver du tips/hjälp?


Man ignorerar männskan som gnäller jag polerar inte min bil än.. måste vänta 6 veckor så inte motivlacken knasar sig och jag bor ju i enköping


Nej men gud vad ska alla ta det på fel sätt. Man kan träffas och snacka foto eller träffas snacka polering eller snacka film. Vad alla ska överdriva här. Det var bara en liten fråga.


Herregud, jag tog inte de på fel sätt. Jag undrade varför du undrar något sådant. För de har inget med forumet att göra i sig. Du måste formulera en fråga ordentligt från början, så slipper du missförstånd, men de var du säkert ute efter från början. Tänk på de nästa gång du gör en tråd som har en fråga som alla kommer missförstå. FÖR jag ser verkligen genom din fråga att du vill ha en träffa för polerare.


De var ju inte så han skulle ha en träff. Ja för hans fråga gör stort missförstånd. Han är ute efter att träffa folk som polerar sina bilar, inte få tips av dem här inne.


MY BAD, ta bort tråden.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka