Varför gör den så?

Åkte till en polare idag som skulle polera bil men hade problem. Tur hade ja min videokamera med mig och filmade nåt ja har aldrig sett innan. http://www.youtube.com/watch?v=EDbbMB2artA Varför är det så? Det kändes som att man hade ingen kontroll över maskinen, den gjorde istället vad den ville istället. Gör han fel eller är fel på maskinen? Sen en annan sak, han körde hastighet mellan 2-3 och medlet bröt inte ner enkelt. Men han provade igen och gick upp till 4 och voila så gick det bra. Grön kork med lila triss som ni ser.Svar på inlägget: Varför gör den så?Såg ut som obalans på maskinen.. Kan ha varit att ni satte trissan lite snett eller så är det något annat som inte är rakt.. Är polerings maskinen ny eller??


Kan du tyda bättre din rubrik? den säger ingeting. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar


Som föregåenda talare sa: Obalans i maskinen. ta bort trissan och testkör alt. kör med annan trissa och se om det var trissans fel eller maskinen. Ganska krävande att polera en hel bil om maskingen beter sig så....


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningarBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka