Lacksläpp, behöver tips och råd.

Vet inte om jag har lagt det här i rätt kategori nu, men är det fel får nån gärna fixa till det. Har tyvärr fått lacksläpp, skulle behöva tips om hur jag ska gå till väga när jag ska fixa det. Slipa ner och lacka om det mesta antar jag men.. Har aldrig lackat så "seriöst" förut eller vad man ska säga.. så är väldigt okunnig, tips tackSvar på inlägget: Lacksläpp, behöver tips och råd.Har sökt men hittade inget som hjälpte mig tillräckligt, frågar hellre såhär och får direkt svar när folk har sett bild


Jag hade slipat ner det och lackat om, har själv en 850 med lite lacksläpp som jag håller på att fixa


Okej, surt! Lust att ge mig lite tips? du är nog mer kunnig än jag


Ingen som kan hjälpa mig?


Våtslipa runt lacksläppet med 1200-2000 papper, ju finare desto bättre, slipa tills du inte kan känna kanten mellan områdena lacken och släppet med nageln. Tvätta rent med lite thinner. Lackera ett par lager lack av din bils kulör, maskera så du inte får en skarp kant. Avsluta med ett par lager klarlack. Vänta ett par dagar och kör rubbing och polering på det för att lackkanten ska bli mer osynlig. Så har jag gjort på de lacksläpp jag haft på min kärra och det har blivit ett bra resultat. Är man bara noggrann och lägger lite tid på att få det snyggt blir resultatet bra.


Tack!


lägg lack på hela ramen så kommer det att se bäst ut så slipper du kanter och sånt. Maska nog och slipa noga, grunden e allt.


Skulle precis skriva samma sak. Dumt att försöka bättra den när det är en sån liten yta att lacka hela.


Hade gjort som föregående skribent, hade också lackat om hela ytan istället.

Tack så jättemycketBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka