Använda gammal bil schampo?

mors tänkte tvätta bilen en snabbis och såg att ja hadde slut på bilschampo. hittade en flaska som jag har haft LÄNGE och stått öppnad.de står på flaskan:hållbarhet: minst 2 år oöppnad. vågar ja andvända de ändå?kan de vara skadligt för lacken? mvhSvar på inlägget: Använda gammal bil schampo?ska inte vara några problem. skaka den innan och kolla så det inte är klumpar.


köpa ny ?


Använd den gamla bilen om den startar. Schampo? Nej tack, behåll den du. ...


Edvinoo> kanske inte har nå pengar? KingWS6> näe den vill inte starta


Sno lite diskmedel från din mamma eller pappa då om du inte har några pengar;)


fan diskmedel har ja alldrig tänkt på tackar!


diskmedel ska inte användas på lack det är svagt frätande.


okej,då vet ja de nå annat tips?


köp shampo, så dyrt är det inte och håller länge om du doserar som det står.

SOM SAGT,har inga pengar just nu!!!!!!!!!!!!!!!


vänta med att tvätta bilen tills du har pengar till att köpa nytt bil schampo?


nu frågade ja OM DE GÅR ATT ANDVÄNDA DEN??!!! ocj inte en jävla massa svar om att ja ska köpa!!!!


Jag skulle inte använda gammalt schampoo, gjort det en gång och bilen blev helt fläckig och jävlig... blev tvungen att tvätta om den direkt med nyköpt schampoo.


okej,då ska jag nog inte andvända de då


Kör på YES du ... Så länge du inte låter koncentrat ligga på lacken i några veckor så ska den inte vara frätande ... Lycka till !


Skall dock tilläggas att om man har en vaxad bil så löser Yes upp vaxet, bara så att alla vet och inte tror att Yes är det ultimata "schampot". Mvh. David.


kör du med det gamla schampoot. hadde en flaska som legat i bagaget på bilen en hel vinter o två sommar funkade ypperligt för mig så.


kan säga att ja tog lite yes ändå,funkade bra iaf men som Torlejf så är den vaxad,så nu måste ja väll slänga på lite merBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka