Lim på lacken!

Tänkte höra om någon vet hur man får bort superlim från lacken? Provade med t-röd och en polertrasa men det gjorde inte mycket nytta. Någon som vet något som löser upp skiten utan att skada lacken?



Svar på inlägget: Lim på lacken!



Liknande fråga: Hur får man bort smältlim från lacken? Sitter ju som fan...! Farsan skulle testa bosse-bildoktorn grejen på sin bil med resultatet att det sitter en rejäl klick smältlim kvar på lacken! Tacksam för svar!


våtslip är det enda jag kan tänka mig som riktigt biter på sånt lim...


Läste om nått som heter Cyanofree som ska kunna få bort skiten men vågar man använda det på bil lack?


Industrirengörning å polertrasa funkar men de e ett jävla helvete å få bort allt


Prova Jelsol från smartab.... Funkar bra på det mesta... Tar bort klister, kåda m.m. Spruta på och låt det ligga någon minut, spola bort det med högtryckstvätten.... Enkelt


Rubba bort det, funkar bra gjorde de på en s2000 härom dagen vart som ny


hehe har det stelnat så kan du glömma att få veck den med lite rubbing utan att skada lacken... Om du lyckas så säg till hur du gjorde det!!


Jag lyckades få superlim på farsans bil. Det gick inte bort, provade allt möjligt. Va bara bita i det sura äpplet. Nu 1 år senare har det försvunnit... så vänta 1 år


rakblad o skärlös det försiktigt våtslipa toppen av det som blir klar med ett 2500 våtslip sen polera det så e det borta för gott utan att du ens märker var det suttit...





Intressant. Jag har också superlim på lacken. Har någon tidigare ägare superlimmat dina emblem också? ^^ Mvh Tommy


Om du kan få tag i någon klisterlösare som inte är allt för aggresiv så kommer du kunna få bort det men räkna med oavsett vad du än gör så måste du polera det i efterhand. Om du känner dig otrygg så köp ett larm från Sector Alarm...... skojja ba nämen lämna det annar till ett rekondplace.


kanske ett dumt svar men: prova att värma upp limmet med en värmepistol å sen gnugga bort? borde inte limmet(plast) smälta före lacken?


Jag tror inte det är så smart att värma limmet. Då smälter det ju samman ännu mer med klarlacken. När jag fick lim på min tog jag ytterst lite thinner på en trasa och gnuggade lätt som tusan. tog sedan en blöt trasa(´H2O) och gnuggade och upprepade typ tre gånger. Sen tog jag 2000 pappa vatten och gnuggade. Efter det var det bara att rubba och vaxa så vart det som nytt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka