Smårepor i plast?

Hej! Någon som vet hur man kan bli kvitt smårepor i bla plasttrösklar och nederkant av dörrpanel som har uppstått efter ut- och instigningar. Utan att måla om och lacka? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Smårepor i plast?



Enda möjligheten är nog att lägga någon fet vinylglans som hjälper till att dölja reporna. Annars är det nog bara att byta plasten.


Ska prova med vinylglans. Det är inte så farligt för att behöva byta


mekonmen säljer sonax plastic scratch remover (heter så tror jag), prova den innan du byter all plast. vinylglansen döljer inte repor den gör bara att plasten får sin lyster tillbaka.


Pröva värma försiktigt med varmluftspistol


Det jag menade med att använda en fet vinylglans är inte att den fyller i reporna utan mera att plasten blir blankare vilket resulterar i att lite av blicken dras ifrån reporna. Annars som som _DamnIt skrev, prova värma bort dom, har jag hört ska gå om man har kunskap för det, tror dock att det är väldigt svårt utan att smälta plasten.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka