Pedantisk biltvätt

Tvättar ni bilen lika noga http://www.detailingbliss.com/forum/f47 . -5030.html



Svar på inlägget: Pedantisk biltvätt



Efter 3 tvättar till så är han urfattig. Dock undrar jag varför han visar en pedantisk rekond invändigt och sen slänger ut allt för ljudbygge Smart ^^


skulle man orka göra som han skulle man ju inte våga ha bilen utomhus alls . så lite overkill


Fixade till länken.


Själv skulle jag bli togik om jag bodde granne med en idiot som tvättar bilen på gatan..... Vem fan vill ha uppfarten full av skum.


3 Oskulder i arbete.. Nej men seriöst, vem har tid/ork och pengar att utföra detta?? Förutom denna rubbade kille.


Bortsett från vaxet han använder i slutet så är det nästan så här jag gör när jag polerar bilar. Jag är petig. Mvh. David.


Vilken amatör, vafan, hur slarvigt polerar han egentligen? 51 lager? Minst 80 säger jag! *ironi*


Asså ska man va så petig så kan man lika gärna köpa en bilhall och aldrig köra ut bilen. Undrar om den killen någonsin lämnar sin bil på en parkeringsplats Själv hittar jag nya dörruppslag hela tiden på min bil. Man orkar ju bara inte bry sig längre. I en värld där ingen respekterar varandra får man välja att antingen isolera sig eller gilla läget. Tycker att ljudbygget blev ganska tråkigt. När man ändå lägger sånt jobb kan han väl klä om hela skuffen i vinyl eller nåt istället., den enda jag gillade var mattan som täckte det. Tror basen går igenom den ganska bra ändå.


Ungefär något liknande gör jag också, två gånger varje år. En gång varje vår och en gång innan första snön. Ni får kalla mig vad ni vill, men är det en hobby så är det.





Håller med dig. När jag är hos tjejen brukar jag få ha bilen stå på gatan och det känns mindre bra. Folk är oaktsamma. Hemma står den i värmegarage lugnt och tryggt! I det här skitlandet där det är regn mestadels blir bilen skitig direkt om man har den ute. Jag brukar faktiskt vara lite fjantig och cykla runt till platser jag ska till och låta bilen stå hemma i garaget när den är nytvättad tills jag ser att väderprognosen ser stabil ut Men sån är jag


Lall tvätt skulle jag kalla det..många moment han gör är helt onödiga, tvätta fälgar med en pensel, hur mkt ger det egenligen, dammet kanske försvinner. Sen så torkar han bilen med en handuk!?


Det reagerade jag också på. Repparadis.


Pensel är hur bra som helst att rengöra fälgar med, och sist jag kollade är inte mina fälgar repiga för fem öre. Gällande "handduk" så får jag välkomna dig till 2000-talet. Våffeldukar, torkdukar eller nått annat fiffigt namn är det som ersätter sämskinn just nu. Betydligt bättre om du frågar mig. Mvh. David.


Grannen tycker jag putsar o gnor för mkt. Men men. Har man haft det körigt med jobb o annat så e det så jäkla skönt o få tvätta bilen o putsa till den. Blir dock inte så många moment som killen på filmen. Tvättar i regel en gång i veckan.


De går väl att göra som han kanske varje sommar, dock inte liika överdrivet, kollade inte heller på alla bilder men enligt kommentarerna här så verkar de va lite överdrivet.. men varje sommar kan man väl göra en riktigt riktigt storstädning


Det där såg mer ut som en vanlig frottéhanduk än en waffleweave. Men vore ju lustigt om det var vanlig froté med tanke på hans petighet i allt annat. Ja sämsskinn är värdelöst.


Hehe... Roligt när folk försöker idiotförklara filmens tillvägagångsätt när dom själva inte verkar kunna ett dugg. Mikrofiber is the shit!


Det är en sån man vill köpa bil av


Wow... Vilka otroliga detaljer! Men det är nästan synd om någon som är så besatt av att få allt perfekt, måste ju göra honom galen.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka