Rost

Hej, nu är det så här att jag tänkte fixa rosten runt grillen som jag har på min a4.. Är det bara att slipa plåtrent och sen på med grund och färg, och sen polera bort dimskarven? Kan jag använda sprayfärg?



Svar på inlägget: Rost



Har du rost som faktiskt "sitter" så; Slipa rent Spackla Slipa (filler) (slipa) Grunda (våtslipa) Måla Och jodå, det går att använda sprayfärg. Resultatet varierar, men jag skulle rekommendera att du skaffar en "riktig" sprayburk (från riktig färghandlare, dvs inte en Biltemaburk)


Precis, en riktig sprayburk är verkligen rekommenderat, det är värt det. Gjorde ett snyggt fäste till nummerplåten/extralysen, spraymålade det ordentligt men nu, kanske 5 månader efter, så har det börjat släppt färg och rosta. Jag rekommenderar dig att göra det ordentligt, köpa bra grejor(fast kanske inte allt för dyra). Det är värt det i längden. Fast du gör ju som du vill.


hade jag vart du så hade jag blästrat, även om det inte är mycket


Det är givetvis oftast det bästa, men, det är ju inte alla som har den möjligheten heller tyvärr



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka