B&D Dustbuster

Tjenare, Jag undrar bara om någon/några har använt sig av Black & Deckers Dustbuster PAV1205? Om så, hur är den att använda med tanke på storleken? (inte jättestor, men ändå stor) Är den värd 500:-? Söker lite allmän faktaom produkten så jag vet om den är något att ha, hehe. Tack på förhand! MVH HiTek



Svar på inlägget: B&D Dustbuster



Kollat prisjakt.nu ??


Det var inte priset jag syftade på, det var om produkten isig är värd 500 mer eller mindre. Vill veta om den fungerar bra och gör den vad den ska så att säga.


Det var inte priset jag syftade på heller, du vet om att det finns recensioner på prisjakt med va ? Jag har inte kollat om det finns några på den där dammsugaren men det var iaf det jag menade


Hehe ok Ska kolla där. Edit: Fanns en recention som inte var lång, hehe


Nej kollade det också nu och nej, den var inte lång Men iaf, det brukar oftast finnas gott om recensioner på just hushållsgrejor på prisjakt.nu.


Ok, har inte tänkt på det, hehe. Någon som har något att säga om Dustbustern som använt en ett tag eller så?


Köper mina dustbusters i Usa. Mycket billigare. Vill bara upplysa om att dom verkligen fungerar hur bra som helst. Mvh Eva.


Tack Eva, Hittills verkar det värt köp


Varsågod. Värt varenda krona. Finns inget värre än att tvätta och polera bilen och när man kommer till bilträffen så är den full i damm. Det är då man är glad man har en dustbuster. Mvh Eva.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka