Plastic padding? Temperaturresistent?

Hej Har någon en aning om hur hög temperatur plastning håller för? Har en värmeplåt till grenröret till min Volvo 740 16v som behöver fixas, har fått bort all rost men där e små hål på 2 ställen Svetsning är inte ett alternativ. Det är ingen bärande del och den utsätts inte för salt eller så, bara värme. Om nu inte plastic padding är temp-resistent, hur är det med epoxy? Kan också fråga, grundfärger, hur hög temp tåler dom generellt sätt? Som billack 120 grader?



Svar på inlägget: Plastic padding? Temperaturresistent?



kan du nog glömma att använda där, om du inte ska svetsa så kör med kemisk metall(tror den tål värme) och som färg använder du värmefärg, finns på mekonomen m.f.l


Kemisk metall ska kunna klara upp till 150 eller 165 grader har jag för mig. Har själv slängt på lite på avgasröret så jag hoppas på det bästa


Jepp har fixat värmetålig färg, dock från biltema men skitsamma tror jag. Trodde plastning höll för högre temp men ack så fel då. Biltema har väll kemisk metall också, nog ingen skillnad mot mekonomens ändå.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka