Testing only (Polering av gammal dörr)

Innan jag ska ge mig på min bil hade jag tänkt träna lite innan. Köpte en dörr som är ifrån 1969 enligt killen ja köpte den ifrån. Rostig repig men gjorde en ganska väl jobb med den. Titta på den här bilden längst upp till höger och vänster så kan ni se bättre hur lacken såg ut innan. Jag la lite extra kontrast också, så jäkla blå är den inte hehe. Va tycker ni?



Svar på inlägget: Testing only (Polering av gammal dörr)



snyggt.


sött, vad använde du?


byt rubrik så man fattar vad det är innan man går in i tråden, Bra jobbat för övrigt


rikta en stark lampa (typ halogen eller HPS) mot lacken så ser du hur mycket repor och polerrosor som är kvar också. annars så var det ju bra.


Ok, ge mig tips? Jag är super dåligt på sånt.


Ska köpa en lampa imorgon, repor är det otroligt många som är kvar. Men polerroser så vet ja inte, kan ja ta mera bilder med lampan och lägga upp.


Snyggt.


vad använde du för medel,trissor och maskin?


du är välkommen hem till mej och polera min gammla audi.den är svart fan vad reporna syns lätt.alternativt att du berättar i steg hur du gjorde.skulle vara riktigt bra





Först och främst så tackar jag den personen som ändrade rubriken. Jag är sämst på sånt. Jag avfettade dörren först sen tvätta ja den. Sen våtslipade jag väldigt lätt mot de grova reporna. Sen körde jag 2 gånger om med Power finish och mellanhård trissa. Mycket försvann men mycket är kvar med. Jag försökte bränna igenom lacken men lyckades inte, hur bränner man igenom lacken? vill testa var gränsen går. Har någon lyckats med det? Maskin roterande


fan man blev ju riktigt sugen på skaffa lite prylar och polera upp bilen själv nu=D


Jo skoj är det, men än vågar ja inte gå på någon bil än. Ska fixa mera plåt och träna på.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka