Polerade och vaxade mina fälgar BILDER

Dock så fick jag inte bort det ingrodda skiten, behöver någon medel med syra.. någon som kan rekomendera ett bra medel till detta? helst av en som verkligen användt detta medel på de här, och inte av någon som bara läst produktinformationen på internet, för de står att alla är bäst.. inget medel från biltema/okq8 heller.. Men såhär såg dom ut i början, hoppas ni förstår vilket smuts ja menar, ni ser det nog på dom sista bilderna, och baksidan har jag inte gjort rent än, blir när jag får tag på syramedlet.. uppdaterar den här tråden då. Använde mig av dessa saker. Skitiga nu har jag haft på kallavfettning och gnuggat me fälgborste.. (testa även på motortvätt på svåra fläckar) men gav inget större resultat.. även polerat med maskin där ja kom åt, resten för hand.. tillsist fireglaze före och efter kan man säga, dock såg fälgen ja gjorde rent sktigare ut..



Svar på inlägget: Polerade och vaxade mina fälgar BILDER



fint det Men testa Sonax fälgrengöring. Jag tycker det är faktiskt riktigt bra


Prova Cartec´s fälgrengöring. Funkar klocka.


Asvaltlösare brukar jag använda för den ingrodda smutsen.


Jag brukar använda den grova sidan på en sån där liten svamp för de envisa fläckarna.


Usch och fy. Det är nog det sämsta sättet skulle jag tro, iaf ett av dom. Mvh. David.


Jo visst funkar det. men det ser förjävligt ut när det har torkat:lol:är det grova vitt eller grönt? har hört att den vita inte ska repa men kommer inte testa.


Disksvamp?


finns på mekonomen, skitbra medel mot sånt!


Vart kanon fint!. Det enda trista med alla dessa fälg rengörings medel och dylikt, är att dom bleker färgen på lackade broms ok (om man nu får det på oken dvs.) Finns kanske undantag, men då är dom försvaga för att göra ren fälgarna och klassas som dåliga /mvh soyd





Lahega Alkaclean 28 har jag använt några gånger både till plåtfälgar och lm fälgar.. Syran löser upp all smuts, bara spruta på och låt verka nån minut sen spola av så är det rent, lmfälgarna blir blanka o fina och plåtfälgarna har blivit mindre rostiga. men sitter det för länge så löser det upp färg och allt annat. är inte till för att användas på alluminium, men funkar bra, om det inte sitter på för länge Skyddshanskar är bra, bränner nåt för jävligt om man får det på händerna, även mycket otrevligt att andas in...


testa meguiars fälgrent testade det på pappas som inte hade varit tvättar på 6mån löste upp allt! va verkligen skit bra



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka