Hur får jag bort pl400?

eftersom min vinge på taket blivit stulen så vart det lim rester kvar pl400 hur får jag bort detta utan att skada lacken? tack på förhand



Svar på inlägget: Hur får jag bort pl400?



Om jag inte minns fel så kan det vara ett heelve*e att få bort? Men har hört att man kan ta hårfön och värma "försiktigt" Sen tar du fisketråd elr något liknande och drar fram och tillbaka, Akta bara så du inte går enda ner till lacken och repar.. Men pl400 löser upp lacken om jag inte minns fel? när det en gång i tiden härdat, så förbered dig på omlackning och du kan i princip ta till slipmaskinen direkt nästan. Men tästa det jag sa först! mvh


ajaj, problem! Varför inte sätta på en ny vinge?


Jaadu, bra fråga.. Han kanske inte har nå meR vingar liggandes?


Är nog trevligare att köpa en ifall man inte vill riskera att lacka om. Vet å andra sidan inte hur exklusiv en R vinge är då jag inte håller på med volvo. Men ifall det inte kostar mer än ny lack så kan det nog vara värt att köpa en ny.


det är takvingen jag blivit av med sätter jag på en ny vad är det som säger att dem inte går och tar den också.. pallar fan inte med.. vill bara ha fint efter där vingen satt..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka