Vilken lackbehandling ä bäst ditec, mr cap lr tidy car

Hej undrar vilken lackbehandling ni tycker bäst? Ditec, mr cap lr tidycar



Svar på inlägget: Vilken lackbehandling ä bäst ditec, mr cap lr tidy car



MR cap.


beror väl på vilken person det e som polerar bilen....


Precis. Resultatet ligger till 90% i hur bra förarbete som gjorts.


Instämmer till 100% Finns en uppsjö av olika behandlingar, men är personen som utför arbetet som är det viktigaste. Spelar ingen roll hur bra och dyr behandlingen är, om inte arbetet är noggrant och rätt utfört.


min svåger lämna in sig Audi A5 på Mr cap, Dom gjorde ett as bra jobb på den.


Tycker Mrcaps lackskydd är bäst av de alternativen iaf, sen så är underarbetet upp till personen som polerar. Vissa slarvar, vissa är jättenoga.


Hej,enligt mig bäst lackförsegling är Diamond Brite med 6 år garanti och inga extra betalningar för efterbehandling om det behövs.Fundera bra på socken innan du väljer.


Brorsan jobbade tidigare på bilfirma och där körde dom med maguire har sett ett antal bilar som han och hans arbetskamrater gjort både ny och gamal bil med kanon resultat


Meguiars menar du, de är ingen rekondfirma som trådskaparen efterfrågar. Utan en produktserie.





Ja du det är som alla säger det beror på underarbetet.... ja har kört ditec å det funka jävligt bra... För mig var inte valet så svårt där ja jobbade då så körde vi i prinsip bara ditec... men alla kunder var då nöjda med det iaf...


Vet iofs inte vart du bor men... "Är du trött på att vaxa din bil, eller gör du aldrig det? Om du gör Perma-Shine behöver du aldrig vaxa bilen mer, det lämnar vi 5 års garanti på. UTAN ÅTERBEHANDLING." "Du kan tvätta bilen med hur mycket eller hur ofta du vill med avfettning, får du repor kan du även polera bilen utan att behandlingen försvinner. Så länge det finns lack på bilen, så länge sitter Perma-Shine behandlingen i lacken." http://www.permashine.se/


Det beror på underarbetet som många säger. Men jag vet att Turtle Glossprotection är kanonbra. Står emot väder och vind samt att du kan tvätta bilen hur mycket du vill med avfettning utan att det försvinner. Extrem avrinning.


1. TefCar 2. MrCap 3. Ditec tidy? har aldrig hört...


Är det din lista eller en testad lista? Bokade tid på Ditec i Skövde idag Tror bilen kommer bli väldigt glad för ägaren av Ditec i Skövde drec Mr.Cap i Skövde i 8 år Så ja tror dom kommer göra ett väldigt bra jobb med bilen!!


En polare lämnade in sin röda Renault Coupe på Ditec för ett tag sedan. Såg bra ut i början, men i solen såg man vita ränder som porlat ner på sidorna. Han tog bilder och skickade till Ditec men dom vägrade åtgärda det och skyllde på honom. Han lämnade sen in bilen till nån annan mindre firma och fick det fixat. Dom fick bearbeta om bilen från början.


jag tror det är så som många säger, att de skiljer sig från firma till firma vare sig det är Ditec, Mr.Cap, Tefcar osv


Yes!


Du bokade in bilen sen:) Jag tror du kommer bli kalas nöjd! Ska bli kul att kolla närmre på bilen. Mvh Mattias


Yes! Fick ett sånt bra intryck när jag klev in så vrf tveka? De blir kul att titta på den när ni är klara med den ja Kommer nog se rätt bra ut med fräsch lack å feta fälgar Jill: Du får nog utveckla ditt svar lite lite, inte skriva "YES!" när jag frågar om det är "din lista eller en testad"



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka