Snabbhjälp polerar bilen

Förlåt för jag startar en "onödig tråd" till en början Har bara en snabb fråga mellan de olika "rubbingarna" ska man torka av det bara eller låta det vara eller ska man ta bort det med ngt spec medel som jag har fått med som står ska användas innan jag lägger på fireglaze? *Har fått med något som heter final touch som vad jag förstår ska användas efter jag rubbat för att få bort allt överblivit medel för att sedan lägga på fireglaze Sen ska man claya innan eller efter rubbingen? MVH Ola.T Tackar för snabba svarSvar på inlägget: Snabbhjälp polerar bilenJag torkar alltid bort alla medel innan jag börjar med nästa, detta för att se om jag uppnått det resultat jag strävar efter. "Final Touch" torkar du som sagt rent med innan Fireglaze appliceras. Clay använder du innan du börjar polera, finns alltid en risk att det uppstår repor och "spår" av leran vilket du sen polerar bort. Lycka till. Mvh. David.


Gissar att det är för sent att svara nu... Hur gick det för dig Guldis?


Håller på med rubbingen nu . Tog Clayen först det kändes rätt och det blev det ju som tur var . Tack för svaren. Kommer nog en bild eller två om jag blir nöjd med resultatet sen ikväll


Clay är perfekt att gå på med innan det andra .. Lycka till! Ser framemot bilder...


Clay är grymt bra att använda enligt min mening vill se lite bilder nu med


Innan vi började fick ingen bra bild trångt där jag tvätta... Håller på polerar bort efter ngn gjort ett uruselt försök att lacka om en skada på ett av hjulhusen med sprayburk direkt på den gamla lacken... Färdiga resultat. Några repor kvar kolla tex vid den ena lampan som speglas nere i mitten av bilden så ser ni en liten ring såna fan jag lite utspritt efter omlack utav ngn tidigare ägare som användt för grovt slippapper antar jag fick inte bort dem iaf... Liten närbild Ser ut som den är lite matt där mitt på huven men det är den inte i verkligheten Lite nöjd Man blir så glad när man ser det speglas fint . Ostadig på handen med urusla SE Aino kameran... Men hel bild på bilen iaf Bild på mig Bild som visar slutresultatet lite bättre , Detta är fotat mot bagageluckan och speglar helt okej tycker jag så man ser bilarna Kommentera gärna (förutom kvalitet på bilderna glömde tyvärr ta med min riktiga kamera för att ta bilder så får gå med mobilbilderna men ni får iaf en hum om hur det blev)


Lite svårt att se, men det ser väldigt blankt och fint ut iaf


Ja bilderna var tyvärr inte de bästa men man får en hum om hur det blev iaf . Sista bilden är när jag fotar bagageluckan så det är spegelbilden man ser


Tycker det vart riktigt bra! en härlig bil har du också!

Tackar är väldigt nöjd för att vara min första gång jag gör något sånt här med så


ser ju helt ok ut det där. roligt polera svarta bilarBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka