Fläckar på stolarna (troligtvis kaffe)

Hej! Någon som har ett bra tips på hur man får bort fläckar på stolarna på ett billigt och bra sett? Har halvskinn och det är på tyget som där är fläckar på Tack!



Svar på inlägget: Fläckar på stolarna (troligtvis kaffe)



Vet inte hur dessa klädseltvättar man köper på sprayburkar funkar, men mitt tips är att lämna in på en rekondfirma. Där används det en slags våtdammsugare med hetvatten bland annat. Har själv använt sådan, funkar kanonbra - blir som nytt igen


Som slemrotta säger, leta upp någon som har våtdammsugare dom är sjukt bra och sätena blir som nya :-) alt rekondfirma :-) Sprayburkarna jag provat tkr jag inte är något att ha. Men nu har jag ju inte provat värst många;-)


Hyr en "mattvätt" på lämplig firma. 3-400/dygn brukar de ligga på. O så går du över alla säten, mattor osv


Perfekt tack till er alla tre! Tror min morfar har en våtdammsugare! Ska testa med den först!


Kan utan att skämmas rekomendera Textiltvätt Turtle Wax http://www.clasohlson.com/se/Textiltv%C . 3god80IAqw Tvättade tjejens Volvo s40 med svarta textil säten och hon har haft fläckar på alla säten sen hon köpte bilen så vi skulle ta tag i det i helgen som var. och jag köpte en turtle textil tvätt och körde det på alla säten fram+bak och det var kanske 5-6 spillfläckar och 2 st fetare fläckar från tex mat ,och allt gick bort och då menar jag allt vart sjukt imponerad av att det var så effektivt köpte en flaska för 80-85kr väldigt lätt använt också, tjejen själv stod o gapa när jag var klar hon trodde aldrig att en liten flaska skulle lösa hennes dryga problem med fläckarna så jag tycker du kan köpa en flaska och tvätta så är jag helt säker på att dina fläckar är borta sen eftersom det bara var kaffefläckar, för runt 100kr är dina fläckar borta garanterat nu låter jag som nån jäkla säljare men jag vart som sagt imponerad av resultatet av en liten flaska som tog bort så pass mycket fläckar det var, och jag själv kör bara med skinn i mina bilar men har tyg i dörrsidorna får jag fläckar så vet jag vad jag ska köpa i alla fall Mvh


Den där turtleprodukten har jag provat ett par gånger, och likaså andra, ex biltemas. Inga av de där fungerade alls för mig. Var jobbigt då vissa ställen blev "flammiga" (rena) medans det knappt bet på andra ställen. Blev RIKTIGT besviken. Tillslut hyrde jag en riktigt våtdammsugare på firma. Efter 4-5 smutsiga hinkar vatten började vattnet som kom ut vara rent, och likaså klädseln som blev som ny.


Tack för att du tog dig tid att skriva allt detta och tack för länken! Ska testa detta om inte bikarbonat + vatten hjälpte


Kommer du ihåg va det kostade att hyra dammsugaren?


Satt och bladade i Bauhausbladet här... 350:-/dygn. Sen om det är "fri prissättning" på maskinuthyrningen eller inte låter jag vara osagt.





Okej perfekt! Tusen tack!


betalade 250 kr för ett dygn på nån "liten lokal" firma.


Schyst! Tack



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka